Vyhledávání v novinkách   

   Rubriky:
9.3.2006
DESATERO: Proč instalovat optický systém VolitionTM ?

1. Volition TM - Nejrychlejší komunikace po datové síti. - nižší náklady na prostojích zaměstnanců, - obslouží se více zákazníků, - snižují se náklady na komunikaci s okolním světem.

2. Volition TM - Nejdelší vzdálenost mezi řídícím prvkem a počítačem (koncovým zařízením). Uživatel má veškeré řídící prvky v jednom bodě sítě. - nižší náklady na údržbu a provoz sítě, - vyšší spolehlivost sítě, - menší počet stavebních prvků sítě (levnější, spolehlivější), - velká pružnost sítě při reorganizacích firmy.

3. Volition TM - Nejvyšší bezpečnost dat - přenášená data nelze nedestruktivně odposlechnout, - systém nelze na trase rušit a tak přerušit přenos, - díky centralizovanému rozvodu je snadné a méně nákladné zabezpečení proti neoprávněné manipulaci na síti.

4. Volition TM - Vysoká univerzálnost systému Volition TM. - datovou síť lze libovolně rozšiřovat a měnit, - nízké náklady při tvorbě IT ve firmě.

5. Volition TM - Systém s nejdelší morální životností. - nejnižší náklady na zvýšení přenosové rychlosti (nemění se kabeláž), - připojitelnost na linky ISDN, ATM 622 a xDSL, - možnost zapojení IP telefonů s nulovými náklady, - datová síť neomezuje rozvoj podniku (rychlost až 10Gb/s)

6. Volition TM - Nejjednodušší instalace. - nízké náklady na instalaci systému, - nízké náklady na měření, - vyškolený uživatel může provádět údržbu samostatně, - nulové náklady na projekt.

7. Volition TM - Nejrozsáhlejší komplex stavebních prvků. - možnost připojení kamer (zabezpečení objektů), - řízení výrobních procesů, - nejmodernější design na pracovišti, - bezdrátové komunikace.

8. Volition TM - Kvalitní technická podpora. - systém Volition TM instalují vyškolené firmy, - firma 3M poskytuje 20-ti letou záruku, - pravidelné informace o novinkách a trendech, - Hot-line, - komponenty na lokálním skladu a u partnerů.

9. Volition TM - Nejnižší náklady na údržbu a rozvoj datové sítě. - během používání datové sítě VolitionÔ se dramaticky snižují náklady na údržbu, měření, rekonfigurace (změna kanceláří,..), lze redukovat náklady na prostoje, zvyšovat počet zákazníků, - nepřemýšlíte o UTP, FTP, CAT5, CAT6, CAT7 nebo CAT8 Volition TM vše již zahrnuje a více !!

10. Cena srovnatelná s cenou klasického metalického systému CAT5.


Ladislav Vyskočil  (9.3.2006)
Počet přečtení : 2762
Zpět